HOME
Home
Menú Articles
Opinió
Globalització i Ciutat > Article següent

Internet com a xarxa de persones
Ample 24

Ample 24 treballa, des de 1994, en el camp de la comunicació. Estem especialitzats en la creació de continguts informatius en l'àmbit de l'audiovisual i Internet. L'equip d'Ample 24 és, sobretot, polivalent i pluridisciplinar. Podem fer des de feines de recerca i elaboració de continguts fins a la creació i disseny gràfic o la programació de bases de dades per web. També ens dediquem a la formació en el camp de les TIC; des de nivells de primària fins a l'àmbit universitari.

La seu d'Ample 24 és a Arenys de Mar, des d'on treballem en tota mena de projectes. Tenim equips propis de producció i els nostres servidors d'Internet incorporen les últimes tecnologies. Treballem coordinadament, segons el projecte, amb altres empreses del sector, amb un equip molt polivalent: periodistes, educadors, lingüistes, informàtics, dissenyadors gràfics..., compartint recursos i coneixements.

Entenem Internet com una xarxa de persones i per això en els nostres projectes telemàtics potenciem els aspectes més socials. Apostem pel programari lliure i el codi obert, i fem extensiu aquest nostre convenciment als clients i projectes en que treballem. La programació de les nostres aplicacions dinàmiques les fem amb llenguatge PHP i les aplicacions que desenvolupem són sota llicència GPL. Els nostres servidors funcionen amb la distribució Red Hat/GNU Linux.

Els projectes que dissenyem són fets a mida, intentant trobar solucions ajustades a les necessitats de cada cas. Creiem i ens agrada que la tecnologia serveixi per crear eines útils i senzilles de fer servir, intentant fer-les arribar al major número de col•lectius possible.

No només pretenem donar un servei, si no aportar una eina de treball, de comunicació als nostres clients, o, en definitiva, als nostres amics, que és com preferim anomenar-los.

La nostra cooperativa, la nostra forma de treballar, l'entenem com la convivència en família on la comunicació i les relacions es basen en la confiança, el respecte i el recolzament mutu, intentant aportar una sèrie de valors ètics a tots els nostres projectes, sobretot, en els que treballem els aspectes més socials que l'envolten. No som una empresa convencional, és per això que el nostre sentiment cooperatiu ens aboca a dedicar molts esforços a diverses activitats cíviques i projectes comunitaris i de solidaritat, impulsant programes per a infants, elaborant programes de formació per a la gent gran, o posant en comunicació diferents protagonistes de les xarxes socials. És un intent d’apropar diferents col•lectius al món de la Societat del Coneixement.

En definitiva, es podria dir que, som un equip amb moltes inquietuds, amb moltes ganes de participació, que els nostres objectius van més enllà de créixer professionalment, intentem créixer a més a més com a persones, com a bones persones.

Ample 24

www.ample24.com

 

 

Amunt

L'Altraveu no comparteix necessàriament les opinions expresades en els articles publicats